Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les cebes i talleu-les finament. Netegeu el porro i talleu-lo a rodanxes fines, i feu també la pastanaga i els tomàquets nets i ratllats. Ofegueu les verdures amb una mica d’oli d’oliva en una cassola alta.
  2. A part, salteu en una paella els crancs fins que quedin ben cuits. Incorporeu els crancs a les verdures ofegades, afegiu-hi el vi blanc i reduïu-ho.
  3. Poseu-hi l’arròs, feu-li uns tombs i tireu-hi el brou de peix. Deixeu-ho coure a foc fort durant uns 17 min. Quan l’arròs sigui cuit, tritureu la crema amb un braç elèctric (amb una batedora) fins que quedi ben fina. Si us queda molt espessa, hi podeu afegir més brou de peix.
  4. Coleu-ho amb un colador xinès. Torneu a posar-ho al foc, rectifiqueu-ho de sal i tireu-hi un petit raig de nata per refinar el sabor de la crema.
  5. Decoreu-ho amb porradell picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 267

BONA VIDA! FEM ESPECIAL EL CAP DE SETMANA

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Lluís Dagà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto