Amb aquest plat, la Creperie Bretonne Annaíck participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans
Preparació
- Barregeu tots els ingredients de la massa, excepte l'oli i la mantega, en un recipient i bateu-ho bé fins que us quedi una massa líquida però espessa.
- Poseu una mica d'oli en una paella perquè la crep no s'enganxi. Escalfeu-ho i poseu-hi un cullerot de massa. Esteneu-la de manera uniforma i deixeu que es dauri un parell de minuts.
- Per girar la crep, feu servir una espàtula de silicona. Doneu-li la volta i pinteu-la amb una mica de mantega.
- Poseu el formatge de cabra trossejat, uns trossets de poma i una cullerada de melmelada de gerds. Pinteu-ho tot amb una mica més de mantega.
- Afegiu-hi el salmó fumat i una mica de nata líquida i tanqueu la crep donant-li forma de quadrat. Serviu-ho.