Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Amb aquest plat, la Creperie Bretonne Annaíck participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans

Preparació

  1. Barregeu tots els ingredients de la massa, excepte l'oli i la mantega, en un recipient i bateu-ho bé fins que us quedi una massa líquida però espessa.
  2. Poseu una mica d'oli en una paella perquè la crep no s'enganxi. Escalfeu-ho i poseu-hi un cullerot de massa. Esteneu-la de manera uniforma i deixeu que es dauri un parell de minuts.
  3. Per girar la crep, feu servir una espàtula de silicona. Doneu-li la volta i pinteu-la amb una mica de mantega.
  4. Poseu el formatge de cabra trossejat, uns trossets de poma i una cullerada de melmelada de gerds. Pinteu-ho tot amb una mica més de mantega.
  5. Afegiu-hi el salmó fumat i una mica de nata líquida i tanqueu la crep donant-li forma de quadrat. Serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: