Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu el greix de la cua i talleu-la per racions. 
  2. En una paella, de tipus parisien, amb oli d'oliva, fregiu-hi la cua de bou, salpebrada i enfarinada. 
  3. Poseu a fondejar les verdures, incorporeu-hi la cua i mulleu-ho amb el vi negre. 
  4. Passeu-ho tot a una olla profunda i feu-ho coure 5 h. 
  5. Deixeu-ho reposar, traieu l'os de la carn i deixeu-ho refredar. 
  6. Foneu la mantega i afegiu-hi la farina, per fer un roux. 
  7. Afegiu-hi la llet i no deixeu de remenar-ho. 
  8. Afegiu-hi la cua de toro esmicolada. Deixeu-ho refredar. 
  9. Doneu forma de croquetes a la massa, passeu-les per ou i pa ratllat i fregiu-les en una paella amb oli abundant calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: