Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la massa: coeu el pop de la manera tradicional fins que quedi ben tendre, escorreu-lo i guardeu-ne l’aigua.
  2. Un cop fred, talleu el pop a trossets.
  3. En una cassola amb mantega, sofregiu la ceba tendra ben picada. Un cop cuita, afegiu-hi la farina i treballeu-la fins que es dauri una mica.
  4. Aboqueu-hi l’aigua de cocció del pop per fer una velouté, salpebreu-ho, afegiu-hi el pebre vermell i deixeu-ho coure fins que s’espesseixi.
  5. Afegiu-hi les potes de pop, el julivert, remeneu-ho bé i deixeu-ho refredar a la nevera 12 h.
  6. L’endemà, feu boles amb la massa i deixeu-les refredar o congeleu-les.
  7. Per a la maionesa: bateu l’ou amb l’oli i el pebre vermell fins que s’emulsioni i formi una maionesa. Poseu-la a punt de sal.
  8. Per a l’arrebossat: passeu les croquetes per la farina, després per l’ou batut i, finalment, pels flocs de patata (els podeu humitejar una mica perquè facin petits grumolls, que hi donaran un toc més cruixent).
  9. Deixeu-les refredar bé abans de fregir-les (també les podeu congelar).
  10. Fregiu les croquetes en oli ben calent fins que siguin daurades per fora i serviu-les de seguida. Serviu les croquetes amb una punta de maionesa de pebre vermell pel damunt i punxeu cada unitat amb una broqueta. Afegiu una mica de sèsam negre per damunt de la maionesa. Podeu punxar un bitxo verd d’Ibarra a la broqueta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

21 nov

Cava Sound 2019

Arriba el Cava Sound, el festival que reuneix cava i música en directe en un ambient únic. El 21 de novembre,...

22 nov

Tallers de tardor del cicle gastronòmic (R)EVOLUCIÓ A LA CUINA

Aquesta tardor, el Mercat de la Plaça de Cuba us convida a fer la revolució a la cuina. Amb quatre activitats...

23 nov

Subhasta solidària del Trepat

L’Associació Festa del Trepat i la Plataforma Riuada Solidària han organitzat una subhasta d'art...

23 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto