Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa: coeu el pop de la manera tradicional fins que quedi ben tendre, escorreu-lo i guardeu-ne l’aigua.
  2. Un cop fred, talleu el pop a trossets.
  3. En una cassola amb mantega, sofregiu la ceba tendra ben picada. Un cop cuita, afegiu-hi la farina i treballeu-la fins que es dauri una mica.
  4. Aboqueu-hi l’aigua de cocció del pop per fer una velouté, salpebreu-ho, afegiu-hi el pebre vermell i deixeu-ho coure fins que s’espesseixi.
  5. Afegiu-hi les potes de pop, el julivert, remeneu-ho bé i deixeu-ho refredar a la nevera 12 h.
  6. L’endemà, feu boles amb la massa i deixeu-les refredar o congeleu-les.
  7. Per a la maionesa: bateu l’ou amb l’oli i el pebre vermell fins que s’emulsioni i formi una maionesa. Poseu-la a punt de sal.
  8. Per a l’arrebossat: passeu les croquetes per la farina, després per l’ou batut i, finalment, pels flocs de patata (els podeu humitejar una mica perquè facin petits grumolls, que hi donaran un toc més cruixent).
  9. Deixeu-les refredar bé abans de fregir-les (també les podeu congelar).
  10. Fregiu les croquetes en oli ben calent fins que siguin daurades per fora i serviu-les de seguida. Serviu les croquetes amb una punta de maionesa de pebre vermell pel damunt i punxeu cada unitat amb una broqueta. Afegiu una mica de sèsam negre per damunt de la maionesa. Podeu punxar un bitxo verd d’Ibarra a la broqueta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: