Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Descongeleu les gambes i talleu-les a trossos petits. Fregiu-les en una paella amb un raig d'oli d'oliva verge extra, sal i pebre.
  2. Quan les gambes estiguin cuites, afegiu-hi la farina i barregeu-ho bé. Cuineu-les a foc mitjà durant 5 min sense deixar de remenar. Afegiu-hi les nous i remeneu-ho una altra vegada.
  3. Escalfeu la llet fins que estigui tèbia i, a poc a poc, aboqueu-la a la paella, també remenant sense parar. D'aquesta manera s'anirà formant una salsa beixamel en la qual podeu tirar més o menys llet segons la cremositat que voleu que tinguin les croquetes. Salpebreu-ho i retireu-ho del foc.
  4. Deixeu refredar la massa (preferiblement, a la nevera) i després feu les croquetes donant-los forma rodona i arrebosseu-les amb ou i pa ratllat o panko.
  5. En un cassó, amb abundant oli d'oliva verge extra, fregiu-les de tres en tres, de manera que quedin completament cobertes per l'oli (que ha d'estar a uns 180 °C).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto