Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Descongeleu les gambes i talleu-les a trossos petits. Fregiu-les en una paella amb un raig d'oli d'oliva verge extra, sal i pebre.
  2. Quan les gambes estiguin cuites, afegiu-hi la farina i barregeu-ho bé. Cuineu-les a foc mitjà durant 5 min sense deixar de remenar. Afegiu-hi les nous i remeneu-ho una altra vegada.
  3. Escalfeu la llet fins que estigui tèbia i, a poc a poc, aboqueu-la a la paella, també remenant sense parar. D'aquesta manera s'anirà formant una salsa beixamel en la qual podeu tirar més o menys llet segons la cremositat que voleu que tinguin les croquetes. Salpebreu-ho i retireu-ho del foc.
  4. Deixeu refredar la massa (preferiblement, a la nevera) i després feu les croquetes donant-los forma rodona i arrebosseu-les amb ou i pa ratllat o panko.
  5. En un cassó, amb abundant oli d'oliva verge extra, fregiu-les de tres en tres, de manera que quedin completament cobertes per l'oli (que ha d'estar a uns 180 °C).

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: