Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En primer lloc, desosseu els pits, talleu-ne la carn a daus i poseu-ho al forn en una safata amb oli.
  2. Quan estigui ros, afegiu-hi la bresa, també tallada a daus, salpebreu-ho i deixeu-ho coure 5 min abans de retirar-ho del foc, afegiu-hi dues cullerades de nata liquida i remeneu-ho.
  3. Piqueu tot el rostit de gall amb una picadora. D’altra banda, talleu 16 làmines de pasta fil·lo en forma de plaques de canelons, pinteu-les amb oli, feu-ne unes plaques de doble capa (n’han de sortir 8), farciu-les i enrotlleu-les com si fossin canelons.
  4. Per a la salsa: enrossiu els ossos al forn. a part, feu una bresa amb tots els ingredients menys el vi i poseu-la al foc en una cassola.
  5. Quan la bresa sigui cuita, afegiu-hi els ossos a la safata on heu cuit els ossos, afegiu-hi el vi i remeneu-ho, així en traureu tota la substància.
  6. Tot seguit, afegiu-ho a la cassola amb la bresa, cobriu-ho d’aigua i deixeu-ho reduir. Coleu-ho i, si cal, deixeu- ho reduir una mica més fins que la salsa agafi certa consistència. A part, salteu la pera tallada a daus en una mica d’oli, sal i pebre, i reserveu-la.
  7. Per muntar el plat, poseu els cruixents al forn i enrossiu-los.
  8. Afegiu-hi una cullerada de salsa per sobre, tot seguit afegiu-hi la pera i una mica de ruca al costat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: