Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la cua de bou a talls de 5 cm. Poseu-ho en un recipient prou gran perquè hi puguin cabre tots els ingredients juntament amb el vi.
  2. Poseu a macerar la cua de bou juntament amb 3 cebes, 4 pastanagues, 2 porros —tot tallat a trossos regulars—, el vi, la sal, el pebre, les fulles de llorer i els alls pelats. Deixeu-ho macerar a la nevera durant unes 8 h, aproximadament.
  3. Un cop passat aquest temps, eixugueu els ingredients amb paper de cuina i salteu-los en una cassola amb oli d’oliva durant uns 5 min a foc fort. Aboqueu-hi el vi de la maceració, la cua i l’aigua. Deixeu-ho coure lentament fins que la cua sigui ben tendra i el líquid de la cocció quedi vellutat i cremós.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: