Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la cua de bou a rodelles de dos o tres dits i enrossiu-la en una cassola amb un raig d’oli juntament amb les pastanagues tallades a rodelles i la ceba a la juliana a tires fines.
  2. Un cop ben daurada, remulleu-la amb el vi negre i la ratafia. Estofeu-la durant 4 h en una cassola tapada a foc lent.
  3. Ja cuita, desosseu la cua, poseu la carn en un paper d’alumini i farciu-la amb la botifarra tallada a bastonets. Acabeu de farcir-la de carn i emboliqueu-la. Deixeu-la refredar a la nevera perquè agafi cos.
  4. Quan estigui freda, racioneu-la i emboliqueu-la amb la mantellina. Rostiu-les al forn 10 min a 190 ºC. D’altra banda, reduïu el suc de la cocció fins que agafi densitat. Acabeu el plat posant les trompetes de la mort saltades per sobre la cua.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto