Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la cua de bou a rodelles de dos o tres dits i enrossiu-la en una cassola amb un raig d’oli juntament amb les pastanagues tallades a rodelles i la ceba a la juliana a tires fines.
  2. Un cop ben daurada, remulleu-la amb el vi negre i la ratafia. Estofeu-la durant 4 h en una cassola tapada a foc lent.
  3. Ja cuita, desosseu la cua, poseu la carn en un paper d’alumini i farciu-la amb la botifarra tallada a bastonets. Acabeu de farcir-la de carn i emboliqueu-la. Deixeu-la refredar a la nevera perquè agafi cos.
  4. Quan estigui freda, racioneu-la i emboliqueu-la amb la mantellina. Rostiu-les al forn 10 min a 190 ºC. D’altra banda, reduïu el suc de la cocció fins que agafi densitat. Acabeu el plat posant les trompetes de la mort saltades per sobre la cua.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: