Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les verdures per fer una bresa. Prepareu un oli per macerar les cuixes amb oli, llorer, orenga, farigola i romaní. Piqueu-ho amb una mà de morter, afegiu-hi pebre vermell dolç i remeneu-ho. 
  2. Poseu les cuixes a macerar amb l’oli el dia abans. Lligueu-les i doneu-los forma de cuixa. Poseu-les al forn 4 h a 95-100 ºC, cobertes amb oli (tipus confitat). 
  3. Amb els ossos i la bresa, feu un fons amb os de peu de vedella. Reduïu-ho fins que quedi una salsa amb consistència. Glacegeu les cuixes fins que quedin daurades amb la salsa de fons, al forn, a 220 ºC. Les podeu acompanyar de cuscús.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: