Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la tempura: mescleu la farina, l’aigua i el llevat, a poc a poc, i al final poseu-hi la clara i la sal.
  2. Per al puré de poma: poseu a coure, tapats, tots els ingredients, fins que siguin cuits, i tritureu-los. Reserveu-ho.
  3. Traieu el budell de la botifarra, modeleu-la com una hamburguesa i marqueu-la a la planxa.
  4. Passeu per la tempura el botifarró i fregiu-lo en oli calent abundant.
  5. En un plat rectangular poseu una llàgrima de puré de poma.
  6. En un costat del plat, poseu-hi una base de poma, la botifarra a sobre i tapeu-ho amb l’altra làmina de poma.
  7. A l’altra banda del plat, poseu-hi els trossos de botifarró muntats i travessats amb una broqueta.
  8. Acompanyeu el plat amb una llesca de pa torrat. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 270

TORNEM A LA TERRA. RECONNECTEM AMB LES ARRELS!

  • Les últimes notícies per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto