Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Per al chutney: peleu les pomes i les cebes i talleu-les a la juliana.Espremeu les taronges i poseu-ho tot junt en una olla; coeu-ho a foc mitjà 3 h, remenant-ho de tant en tant, fins que tingui consistència de melmelada. Retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar.
  2. Per al porc fumat: feu una barreja amb l’oli d’oliva, el pebre vermell, les herbes, la sal i els alls, i mescleu-ho amb la peça de porc. Tapeu-ho i deixeu-ho reposar durant 12 h a la nevera.
  3. En una olla gran a foc mitjà, feu una base al fons amb tota la ceba, tallada a làmines, i, a sobre, el porc adobat amb tots els ingredients, el chutney i la cervesa. Manteniu-ho a foc alt fins que s’evapori l’alcohol.
  4. Passats uns minuts, abaixeu el foc al mínim i coeu-ho 3 h amb l’olla tapada (1 h en olla de pressió).
  5. Quan estigui a punt, deixeu-ho refredar. Talleu la carn i barregeu-ho. Afegiu-hi el cibulet picat.
  6. Agafeu una circumferència de massa i poseu-vos-la al palmell de la mà. Amb l’altra mà, agafeu una cullera i ompliu-la amb el farciment, que posareu al centre de la massa, de manera que quedi la vora a punt per doblegar-la i formar un semicercle. Ajunteu les vores de la circumferència i pressioneu-les amb força amb el dit gros i l’índex, intentant que les dues vores s’enganxin. Una vegada tancada, doneu-li la forma que més us agradi. La clàssica, a l’Argentina, és anar-la girant sobre si mateixa, de manera que quedin petites muntanyetes.
  7. Escalfeu el forn a 220-240 ºC, durant uns 10-15 min.
  8. Folreu una safata de forn amb paper antiadherent i poseu-hi unes 10 empanades, separades entre elles (per aconseguir que la calor arribi a tot arreu i evitar que s’enganxin). Coeu-les 8-10 min, fins que la massa estigui lleument daurada. Repetiu l’operació amb la resta d’empanades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 260

QUINA SAMFAINA! LA FÓRMULA PERFECTA

  • Tot el que cal saber per estar al dia
  • Vicky Sevilla

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto