Troba la teva recepta

Preparació

  1. En una olla amb aigua calenta, bulliu la vedella 40 min, fins que quedi tova. Retireu-la del foc, traieu-li el greix i, amb un ganivet, talleu-la a daus de 0,5 cm.
  2. Poseu els ous a bullir, 10 min. Retireu-los i reserveu-los.
  3. En una olla a foc mitjà, ofegueu les cebes, pelades i tallades a daus de 0,5 cm, amb oli fins que quedin transparents. Afegiu-hi la carn tallada a ganivet i el brou de cocció de la carn, i barregeu-ho bé.
  4. Afegiu-hi la barreja de condiments i deixeu-ho coure 5 min.
  5. Apagueu el foc, deixeu-ho reposar 15 min i afegiu-hi els ous cuits tallats a daus. Barregeu-ho i refrigereu-ho.
  6. Agafeu una circumferència de massa i poseu-vos-la al palmell de la mà. Amb l’altra mà, agafeu una cullera i ompliu-la amb el farciment, que posareu al centre de la massa, de manera que quedi la vora a punt per doblegar-la i formar un semicercle. Uniu les vores de la circumferència i pressioneu-les amb força amb el dit gros i l’índex, intentant que les dues vores s’enganxin. Una vegada tancada, doneu-li la forma que més us agradi.
  7. Escalfeu el forn a 220-240 ºC, 10-15 min. Folreu una safata de forn amb paper antiadherent i poseu-hi 10 empanades, separades entre elles. Coeu-les 8-10 min, fins que la massa estigui lleument daurada. Repetiu l’operació amb la resta d’empanades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mai

Taller 'Recorregut gastronòmic per la cuina espanyola'

No viatjar per Espanya no és excusa per no tastar tot el nombre de plats que té aquesta cultura! Aquests...

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto