Troba la teva recepta

Preparació

  1. En una olla amb aigua calenta, bulliu la vedella 40 min, fins que quedi tova. Retireu-la del foc, traieu-li el greix i, amb un ganivet, talleu-la a daus de 0,5 cm.
  2. Poseu els ous a bullir, 10 min. Retireu-los i reserveu-los.
  3. En una olla a foc mitjà, ofegueu les cebes, pelades i tallades a daus de 0,5 cm, amb oli fins que quedin transparents. Afegiu-hi la carn tallada a ganivet i el brou de cocció de la carn, i barregeu-ho bé.
  4. Afegiu-hi la barreja de condiments i deixeu-ho coure 5 min.
  5. Apagueu el foc, deixeu-ho reposar 15 min i afegiu-hi els ous cuits tallats a daus. Barregeu-ho i refrigereu-ho.
  6. Agafeu una circumferència de massa i poseu-vos-la al palmell de la mà. Amb l’altra mà, agafeu una cullera i ompliu-la amb el farciment, que posareu al centre de la massa, de manera que quedi la vora a punt per doblegar-la i formar un semicercle. Uniu les vores de la circumferència i pressioneu-les amb força amb el dit gros i l’índex, intentant que les dues vores s’enganxin. Una vegada tancada, doneu-li la forma que més us agradi.
  7. Escalfeu el forn a 220-240 ºC, 10-15 min. Folreu una safata de forn amb paper antiadherent i poseu-hi 10 empanades, separades entre elles. Coeu-les 8-10 min, fins que la massa estigui lleument daurada. Repetiu l’operació amb la resta d’empanades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona organitza durant el mes de juliol les seves edicions més fresques:...

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

20 jul

Aplec del Romesco

A Santa Coloma de Queralt, la recepta del romesco passa de pares a fills i se n’ha perdut el rastre en el...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto