Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu les patates molt bé.
  2. Cobriu la base d’una safata de forn amb sal grossa, uns quants grans de pebre i herbes. A sobre, poseu les patates i cobriu-les amb sal grossa, grans de pebre i herbes, i esquitxeu-ho amb una mica d’aigua. Poseu-ho al forn, a 180 ºC, uns 45 - 50 min.
  3. Traieu el pinyol de les olives i piqueu-les; barregeu-les amb la mantega pomada i formeu un corró, amb l’ajuda de paper film. Reserveu-lo a la nevera 1 h o fins que estigui ferm.
  4. Deixeu temperar la carn fora de la nevera, fins que perdi el fred. Salpebreula amb la sal de Guerlain i el pebre acabat de moldre. Coeu-la a la brasa o la barbacoa, amb el greix de bou i una mica d’oli d’oliva. Quan es dauri, gireu-la i acabeu la cocció procurant que el centre quedi poc fet.
  5. Retireu les patates del forn i elimineune la sal. Talleu la mantega d’olives mortes a rodanxes. Serviu l’entrecot de bou amb una rodanxa de mantega a sobre, acompanyat de les patates ratte i herbes aromàtiques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

27-28 jun

VII Revetlles d'estiu amb musclos i cava

El mercat de Sant Antoni dóna el tret de sortida, el 22 de juny, a partir de les 11.30, a la VII edició...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto