Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les patates molt bé.
  2. Cobriu la base d’una safata de forn amb sal grossa, uns quants grans de pebre i herbes. A sobre, poseu les patates i cobriu-les amb sal grossa, grans de pebre i herbes, i esquitxeu-ho amb una mica d’aigua. Poseu-ho al forn, a 180 ºC, uns 45 - 50 min.
  3. Traieu el pinyol de les olives i piqueu-les; barregeu-les amb la mantega pomada i formeu un corró, amb l’ajuda de paper film. Reserveu-lo a la nevera 1 h o fins que estigui ferm.
  4. Deixeu temperar la carn fora de la nevera, fins que perdi el fred. Salpebreu-la amb la sal de Guérande i el pebre acabat de moldre. Coeu-la a la brasa o la barbacoa, amb el greix de bou i una mica d’oli d’oliva. Quan es dauri, gireu-la i acabeu la cocció procurant que el centre quedi poc fet.
  5. Retireu les patates del forn i elimineune la sal. Talleu la mantega d’olives mortes a rodanxes. Serviu l’entrecot de bou amb una rodanxa de mantega a sobre, acompanyat de les patates ratte i herbes aromàtiques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 mai

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto