Troba la teva recepta

Preparació

  1. Renteu les patates molt bé.
  2. Cobriu la base d’una safata de forn amb sal grossa, uns quants grans de pebre i herbes. A sobre, poseu les patates i cobriu-les amb sal grossa, grans de pebre i herbes, i esquitxeu-ho amb una mica d’aigua. Poseu-ho al forn, a 180 ºC, uns 45 - 50 min.
  3. Traieu el pinyol de les olives i piqueu-les; barregeu-les amb la mantega pomada i formeu un corró, amb l’ajuda de paper film. Reserveu-lo a la nevera 1 h o fins que estigui ferm.
  4. Deixeu temperar la carn fora de la nevera, fins que perdi el fred. Salpebreu-la amb la sal de Guérande i el pebre acabat de moldre. Coeu-la a la brasa o la barbacoa, amb el greix de bou i una mica d’oli d’oliva. Quan es dauri, gireu-la i acabeu la cocció procurant que el centre quedi poc fet.
  5. Retireu les patates del forn i elimineune la sal. Talleu la mantega d’olives mortes a rodanxes. Serviu l’entrecot de bou amb una rodanxa de mantega a sobre, acompanyat de les patates ratte i herbes aromàtiques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

'Matí de verema' amb la Família Torres

La Família Torres organitza, un any més, unes activitats pensades per donar a conèixer el món...

21 set

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto