Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escateu els molls i netegeu-los de tripes. Amb un ganivet de fulla prima, separeu els dos filets de cada moll. Amb unes pinces i molta cura, traieu les petites espines de cada filet. Reserveu-los en fred.
  2. Coeu les cebetes tallades durant 2 min amb el vinagre, el suc de taronja i les tàperes. Una vegada reduït a la meitat, afegiu-hi l’oli i deixeu-ho reposar.
  3. Escaldeu les tires de pell de taronja amb aigua ben bullent i afegiu-les a l’escabetx preparat. Poseu una paella al foc amb un raig d’oli, coeu els filets de moll per la banda de la pell i col·loqueu-los en l’escabetx. Emplateu-ho juntament amb les cebetes i els grills de taronja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: