Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escateu els molls i netegeu-los de tripes. Amb un ganivet de fulla prima, separeu els dos filets de cada moll. Amb unes pinces i molta cura, traieu les petites espines de cada filet. Reserveu-los en fred.
  2. Coeu les cebetes tallades durant 2 min amb el vinagre, el suc de taronja i les tàperes. Una vegada reduït a la meitat, afegiu-hi l’oli i deixeu-ho reposar.
  3. Escaldeu les tires de pell de taronja amb aigua ben bullent i afegiu-les a l’escabetx preparat. Poseu una paella al foc amb un raig d’oli, coeu els filets de moll per la banda de la pell i col·loqueu-los en l’escabetx. Emplateu-ho juntament amb les cebetes i els grills de taronja.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: