Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Desosseu les espatlles de cabrit i poseu-les a marinar amb la sal, el sucre i el llorer. Deixeu-les marinar 1 h i 30 min.
  2. Poseu a escalivar al forn la cabeça d'alls amb un raig d’oli i sal, 35 min a 180 ºC. Un cop cuits, peleu-los i aixafeu-los amb una forquilla fins que aconseguiu una pasta uniforme. 
  3. Torreu les llesques de pa i barregeu-les (amb la pasta d'all escalivat).
  4. Netegeu les espatlles de la sal i el sucre i farciu-les amb l'all i el pa. Amb l'ajuda de paper film, doneu-los forma de caneló. Congeleu-les. 
  5. Un cop congelades, talleu-les per la meitat i poseu-les a rostir al forn 40 min a 160 ºC. Opcionalment, podeu acabar d’arrodonir el plat lacant les espatlles amb una mica de salsa de carn.
  6. Per a la guarnició: escaliveu unes patates al forn i acabeu el plat afegint-hi un grapat de bolets de temporada saltats.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: