Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a l’escalivada: el pebrot vermell i el groc, cremeu-los directament al foc, fins que la pell quedi calcinada. Deixeu-los refredar en un plat per recollir el líquid que desprenen, que l’emprareu posteriorment.
  2. Poseu l’albergínia en una safata, salpebreu-la i unteu-la d’oli, poseu-la a coure al forn 30 min a 180 ºC. Deixeu-la refredar i aprofiteu, també, el líquid que desprèn.
  3. Peleu els pebrots i l’albergínia i talleu-los a tires. Dividiu-los en dues parts. Una part la feu servir com a guarnició, i la resta servirà per a la salsa.
  4. En una paella, salteu la part per a la salsa amb oli, all i julivert picats. Barregeu les verdures escalivades saltades amb el líquid que heu reservat d’escalivar-les i bateu-ne el conjunt.
  5. Feu un almívar amb l’aigua i el sucre. Poseu-ho tot al foc i, quan agafi textura de xarop, retireu-ho i tritureu-ho amb les olives.
  6. Netegeu l’esturió, traieu-ne la pell, perquè és molt dura.
  7. Muntatge: feu l’esturió a la planxa. Salpebreu-lo i unteu-lo d’oli, poseu-lo a la planxa 2 min per cada costat. Feu els calamars a la planxa, nets i salpebrats, perquè quedin marcats. Serviu primer la crema d’escalivada; després, l’esturió a la planxa i un calamar, i, finalment, les verdures. Acabeu-ho amb un cordó de puré.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto