Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu els 100 g de Llonganissa de Vic a daus de 0,5 x 0,5 cm i adobeu-los amb l’oli i el pebre vermell. Reserveu-los.
  2. Per al farcit: talleu la ceba i el carbassó a la brunesa. Poseu un raig d’oli en una paella i sofregiu-hi la ceba fins que sigui tova i transparent. Afegiu-hi el carbassó i deixeu-lo coure. Incorporeu-hi la llonganissa picada i lligueu el farcit amb la nata i el formatge parmesà. Ha de quedar un farciment espès.
  3. Reserveu-ho i deixeu-ho refredar.
  4. Estireu les gyozes en una superfície plana i farciu-les amb el farcit quan estigui fred. Tanqueu-les, doneu-los forma i segelleu-les amb l'ajuda d’una mica d’aigua. Reserveu-les en fred o congeleu-les. 
  5. Escalfeu els farcells al vapor uns 5 min. Disposeu-los en un plat en fila, l'un al costat de l’altre.
  6. Intercaleu un tall de llonganissa molt fina entre farcell i farcell. 
  7. Amb una cullera, salseu-ho amb la llonganissa adobada i el seu oli.
  8. Ratlleu-hi parmesà per sobre i doneu-li volum amb la juliana d’espinacs.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

03-25 ago

Empordà White Summer Festival

El White Summer Festival s'ha afermat com a esdeveniment cabdal de l'estiu, ja que des de la seva creació...

22-25 ago

Firamar 2019

No cal recordar que la trajectòria pesquera de Sant Pol de Mar es remunta a molts anys enrere. Un ofici mil·lenari...

24-25 ago

Fira del Meló 2019

Cada any, Artesa de Segre ret homenatge a Sant Bartomeu amb unes jornades festives a l'agost i els carrers s'omplen...

25 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto