Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els 100 g de Llonganissa de Vic a daus de 0,5 x 0,5 cm i adobeu-los amb l’oli i el pebre vermell. Reserveu-los.
  2. Per al farcit: talleu la ceba i el carbassó a la brunesa. 
  3. Poseu un raig d’oli en una paella i sofregiu-hi la ceba fins que sigui tova i transparent.
  4. Afegiu-hi el carbassó i deixeu-lo coure. Incorporeu-hi la llonganissa picada i lligueu el farcit amb la nata i el formatge parmesà. Ha de quedar un farciment espès.
  5. Reserveu-ho i deixeu-ho refredar.
  6. Estireu les gyozes en una superfície plana i farciu-les amb el farcit quan estigui fred. Tanqueu-les, doneu-los forma i segelleu-les amb l'ajuda d’una mica d’aigua. Reserveu-les en fred o congeleu-les. 
  7. Escalfeu els farcells al vapor uns 5 min. Disposeu-los en un plat en fila, l'un al costat de l’altre.
  8. Intercaleu un tall de llonganissa molt fina entre farcell i farcell. 
  9. Amb una cullera, salseu-ho amb la llonganissa adobada i el seu oli.
  10. Ratlleu-hi parmesà per sobre i doneu-li volum amb la juliana d’espinacs.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: