Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el rap en racions de 150 g i reserveu-lo a la nevera.
  2. Talleu els porros en rodelles de 10 cm i escaldeu-los. Refredeu-los amb aigua i gel i assequeu-los amb paper absorbent. Emboliqueu el rap amb les làmines de porro, fent-ne un farcellet, i reserveu-ho.
  3. Talleu la coliflor per les branques i coeu-la al vapor, a 100º, 10 min. Tritureu-la amb el robot de cuina i afegiu-hi l'oli d'oliva verge extra i un polsim de sal, per obtenir un puré molt fi. Reserveu-lo en calent.
  4. En un cassó baix, escalfeu l'oli de gira-sol. Talleu les fulles més grosses de la carxofa en juliana i fregiu-les a foc ford. Escorreu els xips i reserveu-los.
  5. Marqueu els farcellets de porro i rap a la planxa i acabeu-ne la cocció al forn, 10 min a 200ºC. Escalfeu el concentrat de carn.
  6. Al fons d'un plat, feu una llàgima de pil-pil de coliflor i, a sobre, poseu-hi el farcellet de rap i porro, els xips de carxofa i salseu-ho amb el concentrat de carn.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: