Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el rap en racions de 150 g i reserveu-lo a la nevera.
  2. Talleu els porros en rodelles de 10 cm i escaldeu-los. Refredeu-los amb aigua i gel i assequeu-los amb paper absorbent. Emboliqueu el rap amb les làmines de porro, fent-ne un farcellet, i reserveu-ho.
  3. Talleu la coliflor per les branques i coeu-la al vapor, a 100º, 10 min. Tritureu-la amb el robot de cuina i afegiu-hi l'oli d'oliva verge extra i un polsim de sal, per obtenir un puré molt fi. Reserveu-lo en calent.
  4. En un cassó baix, escalfeu l'oli de gira-sol. Talleu les fulles més grosses de la carxofa en juliana i fregiu-les a foc ford. Escorreu els xips i reserveu-los.
  5. Marqueu els farcellets de porro i rap a la planxa i acabeu-ne la cocció al forn, 10 min a 200ºC. Escalfeu el concentrat de carn.
  6. Al fons d'un plat, feu una llàgima de pil-pil de coliflor i, a sobre, poseu-hi el farcellet de rap i porro, els xips de carxofa i salseu-ho amb el concentrat de carn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 mai

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto