Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella, escalfeu la mantega fins que es fongui. Afegiu-hi la ceba i els alls picats i deixeu que es coguin bé. Afegiu-hi els bolets picats i coeu-ho fins que quedi ben daurat.
  2. Afegiu-hi el julivert picat i l’orenga i remeneu-ho una mica. 
  3. Poseu-hi la farina i deixeu-la coure fins que perdi l’olor de crua. Afegiu-hi els formatges i la nata. Remeneu-ho bé, fins a formar una pasta, i feu que arrenqui el bull. 
  4. Tritureu-ho amb un processador d’aliments fins a formar una pasta fina.
  5. Reserveu el farciment per farcir pasta fresca. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 270

TORNEM A LA TERRA. RECONNECTEM AMB LES ARRELS!

  • Les últimes notícies per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto