Troba la teva recepta

Preparació

  1. Bulliu els fesols en aigua amb sal durant 3 h, escorreu-los i guardeu-ne l’aigua.
  2. Per fer la gelatina calenta de fesols, escalfeu 1 l d’aigua i afegiu 2 g d’agar-agar. Porteu-ho a ebullició, remeneu-ho, coleu-ho i refredeu-ho en una safata de 20 x 30 cm d’alumini. Passeu els fesols per la Thermomix. En un bol barregeu els fesols triturats, els ous, la farina, el llevat i la crema de llet.
  3. En una paella antiadherent amb oli, feu sis medallons amb la massa de fesols. A mitja cocció poseu-hi una rodella de botifarra i gireu-los.
  4. Per als cruixents de formatge, poseu al foc una paella antiadherent, partiu el formatge a quarts, traieu-ne la crosta i premeu-lo sobre la paella. Feu l’escuma amb la llet i el formatge escalfant-los en un cassó, sense que bullin. Retireu-ho del foc i amb la batedora feu-ne l’escuma.
  5. Muntatge: en un bol poseu els daus de gelatina i a sobre els ‘blinis’ de fesol i botifarra amb una cullerada d’escuma i el cruixent al damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller 'La cucina italiana del risotto'

La cuina italiana atreu tot tipus de mirades pel seu sabor i meticulositat en cada plat. És ben conegut que...

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

25 mai

VII D Vins, Mostra de Vins i Caves

D Vins, la Mostra de Vins i Caves de proximitat, torna amb la 7a edició. Enguany, compten amb 35 expositors...

25 mai

III Cursa de la Cervesa

Torna la Cursa de la Cervesa, un esdeveniment organitzat per Cervesa del Montseny, una marca artesana de referència...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto