Troba la teva recepta

Preparació

  1. Bulliu els fesols en aigua amb sal durant 3 h, escorreu-los i guardeu-ne l’aigua.
  2. Per fer la gelatina calenta de fesols, escalfeu 1 l d’aigua i afegiu 2 g d’agar-agar. Porteu-ho a ebullició, remeneu-ho, coleu-ho i refredeu-ho en una safata de 20 x 30 cm d’alumini. Passeu els fesols per la Thermomix. En un bol barregeu els fesols triturats, els ous, la farina, el llevat i la crema de llet.
  3. En una paella antiadherent amb oli, feu sis medallons amb la massa de fesols. A mitja cocció poseu-hi una rodella de botifarra i gireu-los.
  4. Per als cruixents de formatge, poseu al foc una paella antiadherent, partiu el formatge a quarts, traieu-ne la crosta i premeu-lo sobre la paella. Feu l’escuma amb la llet i el formatge escalfant-los en un cassó, sense que bullin. Retireu-ho del foc i amb la batedora feu-ne l’escuma.
  5. Muntatge: en un bol poseu els daus de gelatina i a sobre els ‘blinis’ de fesol i botifarra amb una cullerada d’escuma i el cruixent al damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

26 gen

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

25-26 gen

II Trufforum

L’edifici El Sucre, de Vic, tornarà a acollir el Trufforum, l’esdeveniment de referència...

26 gen

Diumenges de vins

Com molts caps de setmana, quan arriba el diumenge, l'ajuntament d'Alella ens proposa una de les activitats estrella...

25-26 gen

III Mostra Internacional de Pastisseria

L’últim cap de setmana de gener, coincidint amb la festa major d’hivern del municipi, Sant Vicenç...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto