Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per començar, poseu la ratafia en un cassó i deixeu-la reduir fins aconseguir una textura de caramel. 
  2. Peleu les pomes i talleu-les a talls una mica gruixuts. Poseu-les a coure amb una mica de mantega fins que siguin toves i guardeu-les. 
  3. Mentrestant, talleu el fetge gras a rodanxes gruixudes. 
  4. Quan sigui el moment de posar els plats a taula, coeu-lo en una paella sense oli. Quan les rodanxes estiguin torrades per les dues bandes, retireu-les i deixeu-les sobre un paper absorbent. 
  5. Muntatge: col·loqueu els talls de poma al plat amb el fetge a sobre, i salpebreu-lo. Finalment, tireu-hi per sobre una mica del caramel de ratafia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: