Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa: escalfeu l’oli, daureu-hi l’all i retireu-ho del foc. Afegiu-hi el vinagre i el julivert. 
  2. En la mateixa paella, fregiu les escalopes deixant-les daurades i cruixents per fora i al punt rosat per dins. Salpebreu-les. 
  3. Per a la cobertura: mescleu els ingredients, repartiu-los per sobre de l’escalopa i ruixeu-ho amb una mica d’oli. Gratineu-ho 30 s, només per escalfar-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: