Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Sofregiu les verdures prèviament pelades i tallades a juliana. Afegiu-hi el brou i el vinagre, tant com us agradi. Un cop hagueu fet bullir aquest escabetx 5 min, apagueu el foc, deixeu passar 2 min i fiqueu-hi el fetge gras salpebrat fins que estigui tou (10-15 min). 
  2. Traieu el fetge de l’escabetx i deixeu-lo refredar a la nevera. 
  3. Escorreu les verdures i tritureu-les per aconseguir-ne un puré.
  4. Muntatge: Poseu el puré de verdures al plat, a sobre poseu-hi una escalopa de fetge gras d’ànec i esmicoleu-hi una mica de pa torrat pel damunt.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: