Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al brou: afegiu l’aigua a l’olla i quan comenci a bullir afegiu-hi el peix previament net. Deixeu-ho bullir 1 h i 30 min, aproximadament. Quan estigui, coleu-ho.
  2. Sofregiu la ceba i l’all fins que comencin a daurar-se, i afegiu-hi els crancs i les galeres fins que estigui tot ben fregit. Després, afegiu-hi el pebre vermell, espereu un minut, vigilant que no es cremi, i afegiu-hi aigua del brou fins que quedi cobert. Deixeu que bulli 10 min i afegiu-ho al brou de peix.
  3. Preparareu la picada abans de fer els fideus. Fregiu tots els ingredients, poseu-los dins d'un moter fins que quedi tot picat i afegiu-hi una mica d’oli que hagi quedat després de fregir la picada.
  4. En una paella poseu l’oli, els fideus rossos i dos grans d’all sense pelar i fregueu-los amb molt de compte (perquè no convé que agafin un color massa fosc i siguin de gust amargant). Tot seguit, afegiu-hi el brou bullent, i després poseu una cullerada de postres de picada fins que el brou redueixi i els fideus quedin lligats. Podeu servir-los amb un allioli fet a casa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 feb

Taller de postres amb te matxa

És difícil resistir-se a les postres, i més quan aquestes estan fetes amb un aliment amb tantes...

19 feb

Taller de risottos vegans

L’essència d’un risotto és el seu caràcter cremós que s’aconsegueix utilitzant...

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto