Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al brou: afegiu l’aigua a l’olla i quan comenci a bullir afegiu-hi el peix previament net. Deixeu-ho bullir 1 h i 30 min, aproximadament. Quan estigui, coleu-ho.
  2. Sofregiu la ceba i l’all fins que comencin a daurar-se, i afegiu-hi els crancs i les galeres fins que estigui tot ben fregit. Després, afegiu-hi el pebre vermell, espereu un minut, vigilant que no es cremi, i afegiu-hi aigua del brou fins que quedi cobert. Deixeu que bulli 10 min i afegiu-ho al brou de peix.
  3. Preparareu la picada abans de fer els fideus. Fregiu tots els ingredients, poseu-los dins d'un moter fins que quedi tot picat i afegiu-hi una mica d’oli que hagi quedat després de fregir la picada.
  4. En una paella poseu l’oli, els fideus rossos i dos grans d’all sense pelar i fregueu-los amb molt de compte (perquè no convé que agafin un color massa fosc i siguin de gust amargant). Tot seguit, afegiu-hi el brou bullent, i després poseu una cullerada de postres de picada fins que el brou redueixi i els fideus quedin lligats. Podeu servir-los amb un allioli fet a casa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

11 nov - 09 des

Diada i Jornades del Llagostí 2018

De l’11 de novembre al 9 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques...

22 nov - 09 des

QuintoTapa Corbera de Llobregat 2018

Els del QuintoTapa aterren per primera vegada a Corbera de Llobregat! Per tirar endavant la iniciativa, l’Ajuntament...

16 nov - 09 des

Jornades Gastronòmiques dels Ranxets 2018 a Torredembarra

Tornen un altre cop les Jornades Gastronòmiques dels Ranxets a Torredembarra. Enguany, 14 restaurants participen...

09 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto