Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema sabaiona: en un recipient, barregeu 2-3 rovells d'ou amb 2 cullerades de sucre.

  2. Bateu-ho bé, fins que els rovells espesseixin.

  3. Afegiu-hi un rajolí de vi dolç i barregeu-ho.
  4. Talleu les figues a quarts i cobriu-les amb la sabaiona. Acabeu-ho amb unes fulles de menta i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: