Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu una bona brasa amb llenya.
  2. Netegeu el filet i deixeu-lo a temperatura ambient 2 h.
  3. Renteu molt bé les patates, emboliqueu-les amb paper de plata i col·loqueu-les directament a les brases.
  4. Renteu els tomàquets, els pebrots i peleu les cebes. Talleu els tomàquets a daus petits eliminant-ne el pèndol interior; piqueu les cebes. Elimineu les llavors i la membrana blanca interior dels pebrots; talleu-los a daus petits.
  5. Barregeu les verdures tallades, salpebreu-les i amaniu-les amb el vinagre de xerès i oli d’oliva. Afegiu-hi les herbes picades i reserveu-ho.
  6. Saleu el filet i empolsineu-ho amb el pebre. Esteneu bé la brasa i feu coure el filet a la graella amb brasa forta; aneu-lo girant perquè la cocció a totes dues bandes del filet sigui parella. Procureu que quedi poc fet.
  7. Punxeu les patates amb un escuradents per comprovar que estiguin ben fetes.
  8. Serviu el filet, empolsineu-lo amb unes escates de sal i pebre negre i acompanyeu-lo de salsa criolla i patates al caliu.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

30 set

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

03 oct

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

18 set - 04 oct

11a Mostra de Cuina Menorquina

Fins al 4 d'octubre, una vintena de restaurants de Menorca participen en la Mostra de Cuina Menorquina 2020....

02-11 oct

IV Empuriatapes

La quarta edició de l’EmpuriaTapes se celebra a l'octubre amb l’objectiu de dinamitzar la gastronomia...

Portada Cuina 243

PANS FÀCILS PER FER A CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Pere Venturós

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto