Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Rostiu els moniatos dins del forn, embolicats amb paper d’alumini, 35-40 min a 180 ºC. Una vegada cuits i freds, peleu-los i esclafeu-los. Regueu-los amb oli d’oliva i rectifiqueu-los de sal i pebre.
  2. Mescleu la pasta d’olives amb el formatge de cabra i feu-ne una pasta. Reserveu-la. Escaldeu els tomàquets, refredeu-los amb aigua i gel, talleu-los a daus i traieu-ne les llavors.
  3. Marqueu el filet sense sal amb oli d’oliva per tots els costats.
  4. Estireu la pasta kataifi i embetumeu-la amb la barreja de formatge i olives. Poseu-hi el filet al damunt. Emboliqueu-la i pinteu-la amb mantega fluida. Enforneu-ho 6-8 min.
  5. Passeu els bolets per una paella amb oli i dos alls laminats. Saleu-ho i afegiu-hi unes gotes d’oli de tòfona. En una paella amb oli, sofregiu-hi els altres alls, afegiu-hi farigola, tomàquets, sal i pebre; remeneu-ho.
  6. Poseu puré dins un motlle rodó, retireu el motlle i afegiu una mica de bolets al damunt. Poseu-hi el filet i, al costat, tomàquet saltat.

Amb la col·laboració de:

logos penedesok 2

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: