Preparació
- Rostiu els moniatos dins del forn, embolicats amb paper d’alumini, 35-40 min a 180 ºC. Una vegada cuits i freds, peleu-los i esclafeu-los. Regueu-los amb oli d’oliva i rectifiqueu-los de sal i pebre.
- Mescleu la pasta d’olives amb el formatge de cabra i feu-ne una pasta. Reserveu-la. Escaldeu els tomàquets, refredeu-los amb aigua i gel, talleu-los a daus i traieu-ne les llavors.
- Marqueu el filet sense sal amb oli d’oliva per tots els costats.
- Estireu la pasta kataifi i embetumeu-la amb la barreja de formatge i olives. Poseu-hi el filet al damunt. Emboliqueu-la i pinteu-la amb mantega fluida. Enforneu-ho 6-8 min.
- Passeu els bolets per una paella amb oli i dos alls laminats. Saleu-ho i afegiu-hi unes gotes d’oli de tòfona. En una paella amb oli, sofregiu-hi els altres alls, afegiu-hi farigola, tomàquets, sal i pebre; remeneu-ho.
- Poseu puré dins un motlle rodó, retireu el motlle i afegiu una mica de bolets al damunt. Poseu-hi el filet i, al costat, tomàquet saltat.