Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu els filets del greix i el teixit i talleu-los en quatre tronquets cadascun. Reserveu-los. 
  2. Peleu les llimones amb cura, és a dir, mirant de no arrossegar la part blanca. Talleu-les a tiretes, com una juliana. Poseu-les en un cassó i cobriu-les d’aigua. Feu-les bullir 3 o 4 min. Llenceu-ne l’aigua i poseu-hi el sucre. 
  3. Torneu-les a cobrir amb el suc de les llimones i poseu-ho tot a foc lent fins que siguin cuites, acaramel·lades, i el suc espès com un almívar. Escorreu-les i guardeu-ne el suc. Poseu l’all en un morter i aixafeu-lo. 
  4. Afegiu-hi el pebre mirant que quedi més aviat gruixut. Desfeu aquesta picada amb oli i barregeu-ho tot amb l’almívar de llimona. 
  5. Bateu-ho amb un batedor manual de varetes fins que s’emulsioni i barregeu-hi les pells confitades. 
  6. Saleu els tronquets de filet i feu-los a la planxa. Serviu-los immediatament amb aquesta salsa tèbia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 mai

Fonaments de la cuina: fruites i verdures

Amb la primavera arriben les fruites més vermelloses i amb més antioxidants: maduixes, cireres, albercocs,...

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto