Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els filets del greix i el teixit i talleu-los en quatre tronquets cadascun. Reserveu-los. 
  2. Peleu les llimones amb cura, és a dir, mirant de no arrossegar la part blanca. Talleu-les a tiretes, com una juliana. Poseu-les en un cassó i cobriu-les d’aigua. Feu-les bullir 3 o 4 min. Llenceu-ne l’aigua i poseu-hi el sucre. 
  3. Torneu-les a cobrir amb el suc de les llimones i poseu-ho tot a foc lent fins que siguin cuites, acaramel·lades, i el suc espès com un almívar. Escorreu-les i guardeu-ne el suc. Poseu l’all en un morter i aixafeu-lo. 
  4. Afegiu-hi el pebre mirant que quedi més aviat gruixut. Desfeu aquesta picada amb oli i barregeu-ho tot amb l’almívar de llimona. 
  5. Bateu-ho amb un batedor manual de varetes fins que s’emulsioni i barregeu-hi les pells confitades. 
  6. Saleu els tronquets de filet i feu-los a la planxa. Serviu-los immediatament amb aquesta salsa tèbia.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: