Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la salsa, peleu una ceba, el porro i les pastanagues. Deixeu una ceba per als bolets, i l’altra talleu-la a rodelles, juntament amb el porro i les pastanagues. Poseu-les en una plàtera al forn amb un raig d’oli i els ossos de porc.
  2. Poseu els ossos i les verdures en una olla alta i grossa i llenceu el greix de la plàtera. Aboqueu el vi de porto a la mateixa plàtera i poseu-la al foc perquè es desenganxi el cremadís dels ossos i les verdures. Aboqueu-ho també a l’olla i cobriu-ho amb 4 l d’aigua. Afegiu l’os de pernil i deixeu-ho reduir i aneu-lo desgreixant.
  3. Salpebreu els filets nets de greix i daureu-los en una paella. Reserveu-los.
  4. A la mateixa paella, poseu-hi un raig d’oli i la ceba restant tallada fina. Deixeu-ho ofegar i incorporeu els bolets nets i tallats.
  5. Estireu la pasta de full i feu-ne 4 quadrats de 15x15 cm. Poseu-hi una cullerada de bolets al mig, col·loqueu-hi mig filet de porc i al damunt una altra cullerada de bolets. Poseu els 4 farcells en una plàtera, pinteu-los amb ou i enforneu-ho 25 minuts a 180 ºC.
  6. Per acabar la salsa, salteu els daus de pernil perquè treguin el greix. Afegiu-hi el brou de pernil i deixeu-ho coure 5 minuts.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mai

Vins i Sons 2018

L'Associació de Vins de la Vall del Riu Corb celebra un cicle de concerts vermut que tenen lloc en diversos...

27 abr - 20 mai

Ganxotapes de Primavera 2018

Del 27 d’abril al 20 de maig, Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) celebra una de les activitats...

19-20 mai

XI Arrels del Vi

La fira vitivinícola Arrels del Vi compta amb la presència de 25 cellers de la DO Empordà i un celler...

16 feb - 21 mai

Beehave a la Fundació Miró

No és cap secret que la desaparició de les abelles suposaria un autèntic cataclisme per al nostre planeta,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto