Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu el filet de vedella de nervis, greixets..., disposeu-lo sobre un taulell i feu-ne peces de 250 g.
  2. Poseu els filets salpebrats sobre les graelles, poseu-los a les brases i feu-los al gust.
  3. Afegiu-hi els espàrrecs a l’últim moment.
  4. Quan la carn estigui a punt, afegiu el fetge gras sobre la graella on heu estès els filets, perquè s’impregni dels sabors de la carn, i feu-lo volta i volta.
  5. Acabeu col·locant el fetge a sobre del filet ben empolsat de sal Maldon.
  6. Muntatge: serviu al costat de la carn una escalivada feta al foc. El sabor predominant de la llenya i fum ens maridarà perfectament amb el filet a la brasa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: