Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les verdures a tires de la mateixa mida i unteu-les amb una mica d’oli d’oliva. Empolseu-les amb la mostassa en gra i feu-les coure a la graella o en una paella, fins que quedin ben tendres.
  2. Feu coure la carn 1 min per cada costat.
  3. Talleu els filets a tires de la mateixa mida que les verdures i barregeu-les amb les verdures.
  4. Serviu-ho de seguida, amb sal i una mica de salsa tàrtara (opcional).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: