Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu el caramel amb 80 g de sucre, posant-lo en una paella, a foc molt suau, perquè es vagi caramel·litzant. Si voleu hi podeu afegir un petit raig d’aigua perquè es caramel·litzi abans. En acabat, aboqueu-ho al fons de vuit flameres. 
  2. Tritureu la resta d’ingredients i aboqueu la pasta dins de les flameres. Repartiu-ho en les flameres. Coeu-ho al forn a vapor 40 min a 90 ºC. Comproveu amb la prova de l’agulla si és cuit. 
  3. Per al xarop de gerds: barregeu parts iguals de sucre, aigua i gerds. Feu-ho bullir 1 min, passeu-ho pel túrmix i coleu-ho. Aboqueu el flam al plat i decoreu-lo amb gerds, fulles petites de menta i el xarop de gerds.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: