Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu el caramel amb 80 g de sucre, posant-lo en una paella, a foc molt suau, perquè es vagi caramel·litzant. Si voleu hi podeu afegir un petit raig d’aigua perquè es caramel·litzi abans. En acabat, aboqueu-ho al fons de vuit flameres. 
  2. Tritureu la resta d’ingredients i aboqueu la pasta dins de les flameres. Repartiu-ho en les flameres. Coeu-ho al forn a vapor 40 min a 90 ºC. Comproveu amb la prova de l’agulla si és cuit. 
  3. Per al xarop de gerds: barregeu parts iguals de sucre, aigua i gerds. Feu-ho bullir 1 min, passeu-ho pel túrmix i coleu-ho. Aboqueu el flam al plat i decoreu-lo amb gerds, fulles petites de menta i el xarop de gerds.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: