Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i talleu les peres a quarts, arrebosseu-les amb 50 g de sucre i reserveu-les.
  2. Escalfeu una paella i salteu-hi les peres (sense oli), fins que es comencin a caramel·litzar.
  3. A la mateixa paella, poseu la resta del sucre i el vi dolç, deixeu-ho reduir, fins que es formi un caramel, retireu-ho del foc, coleu-ho i deixeu-ho refredar.
  4. En una paella ben calenta, fregiu el fetge d’ànec, tallat a medallons, 2 min per cada costat, amb una mica de sal i pebre negre; deixeu que es dauri i serviu-lo acompanyat de les peres.
  5. Banyeu-ho tot amb la reducció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: