Troba la teva recepta

Preparació

  1. Barregeu la sal grossa amb el zàtar, la farina i les clares d’ou semibatudes.
  2. Poseu la barreja anterior al fons d’una safata de forn, poseu-hi el foie gras a sobre i acabeu-ho de cobrir amb la sal restant, ha de quedar totalment cobert.
  3. Enforneu-ho a 220 ºC, 30 min. El temps dependrà del pes del foie gras.
  4. Per al caviar d’albergínia: peleu l’albergínia i piqueu-la, incorporeu-hi el sucre i deixeu-ho compotar al foc, fins que quedi ben cuit.
  5. Retireu el foie gras de la sal i talleu-ne un trosset. Al costat, serviu el caviar d’albergínia. Ho podeu acompanyar amb torradetes de pa.

NOTA
El zàtar és una barreja molt popular, que se centra en la cuina àrab de l’Orient Mitjà. Aquesta barreja es fa servir molt a les cuines de Turquia, Síria, Jordània, el Líban, Israel, els Territoris Palestins i el Magrib. La barreja rep el nom de zàatar, zàtar o zàhatar. Té un gust lleugerament àcid i aromàtic.
Combina amb molts aliments.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 ago

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

17 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

17 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

17 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

Portada 230 Neta

BUONA SICILIA! EL MENÚ MÉS MEDITERRANI DE L'ESTIU

  • Els sabors de Palma
  • Un menjador senyorial obert a tothom

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto