Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al foie gras: barregeu la sal, el sucre i les espècies i cobriu-ne el fetge gras. Deixeu-ho marinar embolcallat amb el paper de cuina dins la nevera 24 h. Extraieu-lo de la marinada i conserveu-lo amb film. 
  2. Per a la coca: estireu la pasta de full ben fina amb un corró i cobriu-ne la meitat amb els llardons triturats. Tanqueu la pasta i estireu-la un altre cop ben fina, deixeu-la reposar a la nevera 10 min i talleu-ne rectangles de 5 x 10 cm. Coeu-los al forn sobre paper sulfurat 5 min a 180 ºC. 
  3. Per als pinyons: poseu els ingredients en un cassó amb aigua i deixeu-ho bullir fins que caramel·litzin. Amb una espàtula no deixeu de remenar-los, han de quedar embolcallats amb una capa de sucre (empanissats). Daureu-los per fora dins del cassó, i refredeu-los damunt del marbre. 
  4. Per a la reducció: reduïu els ingredients fins a textura de caramel.
  5. Muntatge: talleu el foie a talls de 2 mm. Disposeu-ne 4 làmines sobreposades, amanida condimentada, i tanqueu-les com un caneló. Al plat poseu-hi la coca, el foie, la sal, la llimona, els pinyons i la reducció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto