Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la torrada: emulsioneu amb bany maria els rovells amb la meitat del sucre, aboqueu-hi a sobre la nata infusionada amb les espècies, remeneu-ho bé i xopeu-hi el brioix. Deixeu-li-ho unes 4 h. 
  2. Caramel·litzeu-lo a la paella amb la resta del sucre, doneu-li la volta per un costat i per l'altre, talleu-ne rectangles i reserveu-los. 
  3. Per a la salsa de cireres: en una paella sense oli, salteu les cireres amb el sucre, desglaceu amb el vinagre balsàmic i deixeu-ho reduir. Incorporeu-hi l’aigua i coeu-les. Després, tritureu-les i deixeu-ho reduir. 
  4. Per al foie gras: salpebreu i enfarineu lleugerament el fetge i marqueu-lo a la paella antiadherent 1 min per cada costat. 
  5. Dibuixeu una llàgrima amb la salsa, al damunt poseu-hi les torrades i el foie. Acabeu-ho amb el sisho i les flors, i amaniu-ho amb sal Maldon i pebre de molinet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: