Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu els ous amb el sucre. Incorporeu la mantega al praliné. Afegiu-hi els ous i el sucre, i incorporeu-hi la farina.
  2. Poseu-ho en cèrcols de 6 cm d’alçada, que moments abans haureu encamisat (posat mantega), i poseu-ho a coure a 200 ºC uns 6 min.
  3. Desemmotlleu-ho i serviu-ho amb una bola de gelat de vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: