Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Poseu el formatge brie en una safata folrada amb paper de forn. Coeu-ho de 10 a 15 min.
  3. Foneu la mantega en una paella a foc lent.
  4. Afegiu-hi una poma, pelada i tallada en daus petits (l'altra poma es reserva per a la guarnició), i el sucre morè. Remeneu-ho bé de 5 a 8 min, fins que la poma estigui daurada i amb la textura caramel·litzada.
  5. Incorporeu-hi les nous.
  6. Traieu el brie del forn i afegiu-hi al damunt les pomes caramel·litzades amb les nous de pacaner.
  7. Serviu-ho immediatament, perquè el formatge estigui encara calent.
  8. Acabeu-ho amb rodanxes de poma, galetes salades o trossets de pa torrat com a acompanyament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: