Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els bolets. Salteu-los amb una mica d’oli i reserveu-los. Salpebreu, enfarineu i fregiu els bistecs amb oli. Reserveu-los.
  2. En el mateix oli, sofregiu-hi les verdures pelades i tallades a daus mitjans. A mitja cocció, afegiu-hi les herbes, i quan estigui ben escalfat afegiu-hi el vi ranci i ho deixeu reduir. Tritureu-ho. Passeu-ho per un colador xinès.
  3. Poseu la salsa resultant en una cassola amb aigua. Després, afegiu-hi la carn i poseu-ho al foc fins que la carn sigui cuita i tendra. Al final, poseu-hi els bolets i deixeu-ho acabar de coure i rectifiqueu-ho de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: