Consells de cuina La Vanguardia

Amb la massa sablé que em va sobrar del pastís de pinya vaig fer unes galetes aromatitzades amb canyella.

Aquest diumenge vam anar a escalar al revolt de l’Àliga, a Moià. Feia fred, la roca estava gelada i estàvem poc motivats, de manera que vam fer només una matinal i a l’hora de dinar ja érem a casa. A la tarda, amb ganes de seguir provant i investigant el forn nou, vaig aprofitar per fer aquestes galetes.

Del pastís de pinya m’havia sobrat força massa sablé, i, com que a casa no llancem mai res, vaig barrejar-hi una culleradeta de canyella en pols i en vaig fer unes galetes ben romàntiques. La setmana passada vaig veure tants cors pels diferents blogs (pastissos, brownies, galetes, bombons, quiches…) que me’n van fer venir ganes. De tant en tant està bé fer alguna coseta més ‘cursi’, oi? Les galetes han quedat molt bones i cruixents, amb la textura engrunadissa típica de la massa sablé. Avui per esmorzar encara en quedaven i seguien igual de cruixents que el diumenge. Boníssimes!

Preparació

  1. Barregeu la massa amb la canyella i deixeu-ho una estona a la nevera.
  2. Estireu la massa a 0,5 cm de gruix, talleu les galetes i poseu-les ben separades a una plata de forn coberta amb paper de forn. Coeu-les 15 min a 180 ºC fins que siguin ben daurades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto