Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Salpebreu el gall del Penedès, un cop tallat, i disposeu-lo a la cassola amb oli d'oliva per daurar-lo.
  2. Un cop fet aquest pas, traieu els talls enrossits i feu servir l'oli de la mateixa cassola per sofregir la ceba, fins que quedi ben caramel·litzada.
  3. A continuació, afegiu-hi el gall, un bon raig de conyac i la branca de canyella, i deixeu-ho reduir. Afegiu-hi les cireres i cobriu-ho tot d'aigua.
  4. Quan el gall estigui tendre i hagi fet xup-xup, retireu-lo i deixeu reduir la salsa per lligar-la.
Cal Padrí
Masia Cal Gori, s/n. Cases Noves de Cal Marques.
La Múnia. Castellví de la Marca
 (Alt Penedès)
Tel. 93 891 82 68
www.calpadri.com 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 abr - 20 mai

Ganxotapes de Primavera 2018

Del 27 d’abril al 20 de maig, Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) celebra una de les activitats...

19-20 mai

XI Arrels del Vi

La fira vitivinícola Arrels del Vi compta amb la presència de 25 cellers de la DO Empordà i un celler...

20 mai

Vins i Sons 2018

L'Associació de Vins de la Vall del Riu Corb celebra un cicle de concerts vermut que tenen lloc en diversos...

16 feb - 21 mai

Beehave a la Fundació Miró

No és cap secret que la desaparició de les abelles suposaria un autèntic cataclisme per al nostre planeta,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto