Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu i trossegeu el gall, fregiu-lo pels dos costats en una cassola de fang amb l'oli ben calent, flamegeu-lo amb el brandi i retireu-lo.
  2. En el mateix oli, poseu els alls picats i daureu-los. Poseu el porro tallat a la juliana, i la pastanaga i el carabassó, a tires.
  3. Sofregiu-ho 10 min.
  4. Incorporeu-hi el bitxo, rectifiqueu-ho de sal i pebre, i afegiu-hi el sucre per corregir l'acidesa del tomàquet.
  5. Torneu a posar el gall a la cassola, deixeu-ho 10 min, afegiu-hi el fumet de gall i deixeu-ho coure a foc lent amb la cassola tancada 1 h (afegiu-hi fumet, si cal).
  6. Rectifiqueu-ho de sal i pebre, afegiu-hi la branca de romaní tallada i apagueu el foc
  7. Deixeu-ho 8 min perquè l'aroma del romaní es concentri i el gall reposi abans de servir-lo. 
Restaurant La Cucanya
Racó de Santa Llúcia, s/n
Vilanova i la Geltrú (Garraf)
Tel. 93 815 19 34
www.restaurantlacucanya.com

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: