Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu el gall, talleu-lo a quarts i salpebreu-ho.
  2. Col·loqueu una olla al foc i poseu-hi l'oli, la cabeça d'alls, la ceba, les dues pastanagues, l'api i els dos porros, tot tallat prèviament a trossos grans.
  3. Afegiu a l'olla la fulla de llorer i deixeu-ho a foc mitjà 15 min.
  4. Quan la verdura sigui cuita, apagueu el foc i poseu-hi el vinagre, amb compte de no cremar-vos.
  5. Tot seguit, introduïu-hi el gall tallat i deixeu-ho confitar a foc lent uns 20-30 min. A mitja cocció, afegiu-hi les prunes i les olives negres, i quan ja estigui fred retireu el gall i talleu les verdures a trossos més petits.
  6. Finalment, poseu el gall; després, les verdures i l'oli de l'escabetx per sobre, i, pel voltant, les olives negres i les prunes.

El Racó de la Calma
Casal, 1.
Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)
Tel. 93 819 92 99
www.elracodelacalma.com 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto