Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu els trossos de pollastre, i en una cassola de fang enrossiu-los amb oli i llard a parts iguals.
  2. Afegiu-hi les cebes, l'all picat, la canyella i la fulla de llorer.
  3. Quan el pollastre i la ceba ja estiguin rostits, afegiu-hi el vi ranci i deixeu-lo reduir. Després, incorporeu-hi els tomacons pelats i sense llavors.
  4. Tapeu la cassola, abaixeu el foc i deixeu-ho que cogui uns 45 min, fins que el pollastre estigui tou, tot afegint-hi miques de brou si fa falta.
  5. Passeu els pinyons per la paella amb la nou de mantega i afegiu-ho amb les prunes a la cassola del rostit. 
Ca la Katy
BP-2121.
Sant Martí Sarroca
 (Alt Penedès)
Tel. 93 899 13 26
www.restaurantsantjordicalakaty.com 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: