Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu el gall ja tallat a trossos i poseu-lo en una safata ben untada d’oli. Regueu-ho amb la copa de vi cabernet i afegiu-hi les verdures trossejades, la farigola i el llorer. Coeu-ho al forn a 180 °C durant una hora, girant-ho a mitja cocció.
  2. Retireu el gall. Traieu el llorer i la farigola, i passeu la resta de verdures pel colador xinès.
  3. Poseu el gall en una safata i regueu-lo amb la salsa. Afegiu-hi les prunes, les orellanes i els festucs per homogeneïtzar el conjunt i coeu-ho 15 min més al forn.
  4. Per a les patates, peleu les patates i talleu-les en rodanxes. Saleu-les i poseu-les en una paella cobertes d’oli. Deixeu-les al foc fins que l’oli comenci a bullir. Tot seguit, pareu el foc, deixeu que les patates es refredin i escorreu-les. Hauran quedat toves. Poseu-hi per sobre unes fulletes de romaní esmicolat.
  5. Serviu cada ració amb un quart de gall amb dues prunes, dues orellanes i festucs i una palada de patates al romaní.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: