Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu el gall del Penedès i poseu-lo en una cassola per enrossir-lo. Un cop ja estigui rosset, aparteu-lo i, a la mateixa cassola, afegiu-hi la ceba, l’all i el llard de porc.
  2. Cuineu-ho una estona fins que estigui ben fet. Un cop llest, afegiu-hi el gall del Penedès, un bon raig de vi negre, farigola i romaní, juntament amb les pomes trossejades, i cobriu-ho amb aigua.
  3. Deixeu que tot vagi fent xup-xup. Quan veieu que el gall ja està tendre, rectifiqueu-ho de sal. Retireu-ho de la cassola i deixeu-hi només el suc. Reduïu la salsa a foc baix, i després lligueu-la amb midó de blat de moro. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto