Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu el gall del Penedès i poseu-lo en una cassola per enrossir-lo. Un cop ja estigui rosset, aparteu-lo i, a la mateixa cassola, afegiu-hi la ceba, l’all i el llard de porc.
  2. Cuineu-ho una estona fins que estigui ben fet. Un cop llest, afegiu-hi el gall del Penedès, un bon raig de vi negre, farigola i romaní, juntament amb les pomes trossejades, i cobriu-ho amb aigua.
  3. Deixeu que tot vagi fent xup-xup. Quan veieu que el gall ja està tendre, rectifiqueu-ho de sal. Retireu-ho de la cassola i deixeu-hi només el suc. Reduïu la salsa a foc baix, i després lligueu-la amb midó de blat de moro. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: