Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola de ferro colat o d’un altre material que també pugui anar al forn daureu les galtes de porc fins que siguin ben daurades.
  2. Retireu-les i, en la mateixa cassola al foc, poseu el llorer i totes les verdures tallades i deixeu-les enrossir molt bé. Seguidament, afegiu-hi el vi negre, deixeu-ho reduir i afegiu-hi les galtes, la canyella i la xocolata, i cobriu-ho tot amb el brou. Quan arrenqui el bull, tapeu la cassola i poseu-la al forn 1 h i 30 min a 180 ºC.
  3. Un cop fora del forn, desosseu les galtes, passeu la salsa pel colador i torneu-la a posar al foc deixant-la reduir. Finalment, torneu a posar-hi les galtes i deixeu-ho tot a foc lent.
  4. Renteu les mongetes, escorreu-les i salteu-les en una paella amb el pernil i una mica d’oli.
  5. Repartiu les mongetes en cada plat i les galtes a sobre, salseu-les amb la seva pròpia salsa i, finalment, poseu-hi unes làmines de tòfona negra confitada d’aquest any.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: