Troba la teva recepta

Preparació

  1. En una cassola de ferro colat o d’un altre material que també pugui anar al forn daureu les galtes de porc fins que siguin ben daurades.
  2. Retireu-les i, en la mateixa cassola al foc, poseu el llorer i totes les verdures tallades i deixeu-les enrossir molt bé. Seguidament, afegiu-hi el vi negre, deixeu-ho reduir i afegiu-hi les galtes, la canyella i la xocolata, i cobriu-ho tot amb el brou. Quan arrenqui el bull, tapeu la cassola i poseu-la al forn 1 h i 30 min a 180 ºC.
  3. Un cop fora del forn, desosseu les galtes, passeu la salsa pel colador i torneu-la a posar al foc deixant-la reduir. Finalment, torneu a posar-hi les galtes i deixeu-ho tot a foc lent.
  4. Renteu les mongetes, escorreu-les i salteu-les en una paella amb el pernil i una mica d’oli.
  5. Repartiu les mongetes en cada plat i les galtes a sobre, salseu-les amb la seva pròpia salsa i, finalment, poseu-hi unes làmines de tòfona negra confitada d’aquest any.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 set

Josep Pla, cuina i paisatge a Tamariu

L'escriptor empordanès Josep Pla va plasmar en moltes de les seves obres el nucli de Tamariu. La Fundació...

22 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

22 set

Tast de raïms entre vinyes al Celler Masroig

Un any més, el Celler Masroig proposa activitats úniques i centrades en una de les èpoques més...

20-22 set

Escape Room de la DO Catalunya

Les Festes de la Mercè i la Mostra de Vins i Caves de Catalunya són el marc de la nova proposta de la...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto