Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En una cassola de ferro colat o d’un altre material que també pugui anar al forn daureu les galtes de porc fins que siguin ben daurades.
  2. Retireu-les i, en la mateixa cassola al foc, poseu el llorer i totes les verdures tallades i deixeu-les enrossir molt bé. Seguidament, afegiu-hi el vi negre, deixeu-ho reduir i afegiu-hi les galtes, la canyella i la xocolata, i cobriu-ho tot amb el brou. Quan arrenqui el bull, tapeu la cassola i poseu-la al forn 1 h i 30 min a 180 ºC.
  3. Un cop fora del forn, desosseu les galtes, passeu la salsa pel colador i torneu-la a posar al foc deixant-la reduir. Finalment, torneu a posar-hi les galtes i deixeu-ho tot a foc lent.
  4. Renteu les mongetes, escorreu-les i salteu-les en una paella amb el pernil i una mica d’oli.
  5. Repartiu les mongetes en cada plat i les galtes a sobre, salseu-les amb la seva pròpia salsa i, finalment, poseu-hi unes làmines de tòfona negra confitada d’aquest any.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto