Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu les galtes de vedella, i en una cassola marqueu-les pels dos costats.
  2. Poseu-les en una bossa de buit amb el curri japonès i la mantega i coeu-les 12 h a 85 ºC al vapor del forn o en un Roner (també es poden guisar en una cassola o olla de pressió, fins que estiguin tendres).
  3. Obriu la bossa, aboqueu les galtes i el suc en una cassola i feu-lo reduir fins que quedin ben napades de salsa.
  4. Per a l’escuma de coco: hidrateu la gelatina amb aigua freda.
  5. Escalfeu la meitat de la llet de coco amb una mica de sucre.
  6. Escorreu la gelatina i dissoleu-la en la llet de coco calenta. Afegiu-hi la resta de la llet de coco.
  7. Deixeu refredar la llet de coco i poseu-la en un sifó amb dues càrregues. Deixeu-la reposar 2 h a la nevera.
  8. Per al gel de bergamota: bulliu l’aigua amb el sucre i infusioneu-hi les peles de bergamota a la nevera. Coleu-ho i afegiu-hi l’agar-agar. Feu-ho bullir.
  9. Poseu-hi el suc de bergamota, deixeu-lo refredar i talleu la gelatina.
  10. Poseu una galta de vedella a cada plat i l’escuma de coco per sobre, el gel de bergamota i una mica de xocolata ratllada.
  11. Acabeu-ho amb unes fulles d’alfàbrega per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

18 jun

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto