Troba la teva recepta

Preparació

  1. Salpebreu les galtes de vedella, i en una cassola marqueu-les pels dos costats.
  2. Poseu-les en una bossa de buit amb el curri japonès i la mantega i coeu-les 12 h a 85 ºC al vapor del forn o en un Roner (també es poden guisar en una cassola o olla de pressió, fins que estiguin tendres).
  3. Obriu la bossa, aboqueu les galtes i el suc en una cassola i feu-lo reduir fins que quedin ben napades de salsa.
  4. Per a l’escuma de coco: hidrateu la gelatina amb aigua freda.
  5. Escalfeu la meitat de la llet de coco amb una mica de sucre.
  6. Escorreu la gelatina i dissoleu-la en la llet de coco calenta. Afegiu-hi la resta de la llet de coco.
  7. Deixeu refredar la llet de coco i poseu-la en un sifó amb dues càrregues. Deixeu-la reposar 2 h a la nevera.
  8. Per al gel de bergamota: bulliu l’aigua amb el sucre i infusioneu-hi les peles de bergamota a la nevera. Coleu-ho i afegiu-hi l’agar-agar. Feu-ho bullir.
  9. Poseu-hi el suc de bergamota, deixeu-lo refredar i talleu la gelatina.
  10. Poseu una galta de vedella a cada plat i l’escuma de coco per sobre, el gel de bergamota i una mica de xocolata ratllada.
  11. Acabeu-ho amb unes fulles d’alfàbrega per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

16 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

16 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

17 oct

Palamós Gastronòmic 2019

Participar en un showcoking de cuina marinera, fer una visita guiada a la subhasta del peix o participar...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto