Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En una cassola poseu un raig d’oli i, quan estigui calent, afegiu-hi les galtes i daureu-les. Salpebreu-ho.
  2. Talleu les cebes i els tomàquets a grills. Afegiu-los a les galtes i daureu-los. Deixeu-ho coure 15 min. Afegiu-hi les fulles de llorer, la farigola i el romaní. Barregeu-ho bé. Afegiu-hi el gotet de vi blanc i el de brandi. Afegiu-hi l’aigua.
  3. Netegeu les carxofes traient-los les primeres fulles i la cua. Talleu-ne les puntes. Talleu les carxofes en quatre trossos i afegiu-los a la cassola.
  4. Deixeu-ho coure 30 min i afegiu-hi els bolets.
  5. Tasteu la salsa per comprovar com està de sal. Per saber si les galtes estan tendres, punxeu-les amb la punta d’un ganivet i si entra suaument és que ho estan.

Una recepta del restaurant Art Ibèric.

 Lluís Pascual Roca, 11. 08830. Sant Boi de Llobregat. Tel.: 93 652 36 12

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto