Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu la ceba i l’all; ratlleu el gingebre. Passeu-los 2 min per una paella amb una cullerada d’oli. Afegiu-hi un pessic de comí, remeneu-ho una mica i incorporeu-hi el tomàquet, un parell de brots de farigola i dues cullerades d’aigua. Saleu-ho i, amb la paella tapada, coeu-ho a foc suau 15 min, tot remenant-ho.
  2. Peleu les gambes, retireu-los el cap i salteu-les a foc viu en una altra paella, amb un rajolí d’oli.
  3. Poseu-les en atuells individuals aptes per al forn i repartiu-hi la salsa de tomàquet, sense els brots de farigola. Barregeu el pa ratllat amb el formatge ratllat i espolseu-ho pel damunt. Regueu-ho amb un filet d’oli, poseu-ho 2 min al forn, amb el gratinador encès, i porteu-ho immediatament a taula.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto