Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu la ceba i l’all; ratlleu el gingebre. Passeu-los 2 min per una paella amb una cullerada d’oli. Afegiu-hi un pessic de comí, remeneu-ho una mica i incorporeu-hi el tomàquet, un parell de brots de farigola i dues cullerades d’aigua. Saleu-ho i, amb la paella tapada, coeu-ho a foc suau 15 min, tot remenant-ho.
  2. Peleu les gambes, retireu-los el cap i salteu-les a foc viu en una altra paella, amb un rajolí d’oli.
  3. Poseu-les en atuells individuals aptes per al forn i repartiu-hi la salsa de tomàquet, sense els brots de farigola. Barregeu el pa ratllat amb el formatge ratllat i espolseu-ho pel damunt. Regueu-ho amb un filet d’oli, poseu-ho 2 min al forn, amb el gratinador encès, i porteu-ho immediatament a taula.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: